Наше суспільство прагне жити у державі, де верховенство права — не рядок у Конституції, а реальність. Вочевидь, країні до цього ще далеко. І тому можемо відверто констатувати: хочеш отримати законне право — подбай про це сам. А юристи «Актум» — залюбки допоможуть.

Саме так вирішив наш клієнт, який отримав повістку у ТКЦ щодо мобілізації на військову службу. Його дружина — інвалід 2 групи, й згідно закону він має право на відстрочку від призову. Наш адвокат Сергій Гулійчук надав всебічну та невідкладну правову допомогу, щоб реалізація цього права стала можливою:

- сформував перелік необхідних документів — на підтвердження факту шлюбу та стану здоров’я дружини;

- зорієнтував, як вони повинні бути верифіковані та надані у ТЦК;

- склав письмове звернення — з аргументованим посиланням на положення статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та наведенням судової практики, де судді визнавали незаконним відмову співробітників Міноборони в її застосуванні;

- через тривалу відсутність відповіді на звернення — вніс адвокатський запит у відповідності до приписів частини першої статті 24 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

Результат: клієнт отримав відстрочку від призову.

«Діємо задля справедливості» — Адвокатське об’єднання «Актум Груп»

Надаємо якісні адвокатські послуги по всій Україні.

Телефонуйте: +38 098 665 05 40 | +38 050 665 05 60